söndag 25 januari 2009

Mitt favvo får!
Vet inte vad det är med fåret Shaun - men jag tycker att han är alldeles, alldeles underbar! Storebror ser ibland på Bolli på mornarna och när fåret Shaun kommer så skriker han så huset skakar : Mamma det är ditt favoritprograaaaaam!!! Sen fastnar signaturmelodin i huvudet resten av dagen vare sig man vill eller ej!
Har sett att man kan skicka efter stickbeskrivning på en alldeles egen Shaun...men engelska stickbeskrivningar är svårt!!! Men det borde ju inte vara så svårt att kanske virka/sticka en egen ihopknopad variant??? Kanske provar i framtiden...
Förresten Bollibompa; ni som är i min ålder (som jag inte har avslöjat här i och för sig men ändå) minns ni den käcka signaturen när det var dags för dagens enda barnprogramstund när vi var små: "Kom nu´ra! Vaddå? Barnprogram i TV2!!" Those were the days!

4 kommentarer:

Mian sa...

Ja här gillar vi också fåret Shaun. När Liten hör signaturmelodin (jag tror han kan de flesta vid det här laget) släpper han allt och rusar till tvn.

Jag minns också den där signaturslingan. Visst fanns det en annan också, när barnprogrammen gick i ettan. Något i stil med: Har ni sett? Kanal 1!

Mimmi sa...

Även hos oss jublas det när Shaun kommer - ett lugnt, harmoniskt och lagom pedagogiskt barnprogram.

Botilda sa...

Jamenvisst! På ettan var det småbarnsprogram halv fem (tror jag) och på tvåan var det barnprogram en timme senare eller så. ”Kom nuråååååå”. Och sen (för så gammal är jag) var det Sveriges Magasin med John Blund klockan sju. Därefter läggdags. Fast nu kanske jag blandar ihop det?

Fåret Shaun samlar familjen ;-) Det är inte många andra barnprogram som lyckas med det.

annuska sa...

Hej Bongi,

Jag kan översätta den till svenska om du vill det. Då är det lättare att sticka eller det var så länge sen du bloggade. Du kanske redan har fixat det här. Min grannpojke älskar Får Shaun.