måndag 12 januari 2009

Prima ballerina!Lillasyster blev verkligen överlycklig över sin ballerinakjol! Hon är söt som socker (jag är ju såklart helt opartisk i frågan) och så älskar hon att bli fotad. Idag hade vi jättekul och fotade gärnet(240 bilder...tack och lov för digitalkameror!!).
Ballerinakjolen var jättekul att göra. Beskrivningar hur man gör finns på nätet, jag hittade en bra beskrivning här och här.
Det finns för övrigt massor av fina bilder på nätet på barn i "tutus". En härlig sida som gav mig idén till en ballerinakjol var denna med en massa underbara bilder.
Amerikanerna verkar vara alldeles överförtjusta i dessa fluffiga kreationer. Shoppar man tutus i USA kan man t.o.m. få kjolar med doft av choklad, jordgubbar och äpplen, kolla här.
Min tutu är dock helt utan doft :) Jag använde två meter tyll till denna - hade kunnat vara lite mer för resåren syns ibland om man tittar noga. Jag bara måste göra fler!!! Det här var så kul!!

12 kommentarer:

Botilda sa...

Fruktansvärt söt! Skulle jag visa de där bilderna för min sprallin skulle hon beordra mig direkt till symaskinen ;-) Men inte är det instruktionen med knutarna du har gjort, eller? Jag hittade den för ett tag sedan, men tyckte att det verkade så otympligt (därför fick mina guddöttrar något annat i julklapp). Eller funkar det?

BONGI sa...

Kul att du gillar den :) Jo, det är knutar fast jag glömde nämna att jag "knöt fel" egentligen för jag gjorde vanliga knutar runt resåren och inte med en sån där "loop". Blev kanske fluffigare och mindre otympligt därför? Beror nog på hur breda tyllremsor man har också gissar jag.

BONGI sa...

PS lägger till en till länk som visar med vanliga knutar som jag gjorde den...

LumLum sa...

Det syns verkligen hur roligt hon har. Underbara bilder. :)

á Yeliqa sa...

Härliga bilder och nog är hon sockersöt alltid :)

Hello sa...

De är ju bara helt underbara!! Båda två!

Nakiito sa...

Det var mig en mäkta fin ballerina. Tack för kommentaren på min blogg. Klart du får länka till mig. jag gillar dina grejer och foton skarpt:-) och länka även till dig.

BONGI sa...

Tack för era snälla inlägg!
Nakiito: kul att du hittat till min blogg. Välkommen!

Heimlaga sa...

Såå fin!

Äppel Päppel sa...

Jättesött! Underbara bilder!

fnurr sa...

underbar kjol
underbart gulligt barn
och underbara bilder!

Emma sa...

Vilka underbara bilder!