onsdag 21 november 2007

Rosa dröm...

En klänning (eller något som snarare såg ut som en städrock) från Myrorna har förvandlats till förklädesklänning och byxor. Att använda ihop eller var för sig. Fotomodellen sover just nu men imorgon blir det provning och fotande med kläderna in action...
Har känt mig lite "avslagen" av sista tidens mindre lyckade alster som röd "ettårskalasklänning" och den virkade tröjan i rosa och gult som helt enkelt inte blir som den ska med framstycket mindre än bakstycket...Men man lär sig ju faktiskt ännu mer på misstagen än på det som bara går som på räls...men rälsen är bra mycket roligare :) Var därför tvungen att göra något riktigt kul och tog fram denna "städrocks dyrgrip" som jag sparat på lääänge. Är riktigt nöjd med resultatet. Fick skarva byxorna lite vid linningen och det gick inte att mönsterpassa benen på byxorna men vem tänker på det när byxorna sitter på spralliga ben! Känner mig nöjd med resultatet och inspirationen är sprudlande igen!!


1 kommentar:

Mannagryn sa...

Jätte fint! Kommer vara super nice på lillasyster. Kan hålla med att man känner sig lite avslagen när det inte blir som det var tänkt, men som du säger så lär man sig av felen.