måndag 26 november 2007

Ny mössa

Har stickat mig en ny mössa (mer lila i verkligheten och inte så blå-lila) istället för den rosarandiga som snarast blev en familjemössa där minst en familj på fyra får plats :) Eller vore kanske en affärsidé för förälskade par "nu är den här; mössan för dig och din käresta för mysiga vinterpromenader där ni kan mys-pysa under samma mössa!". Har sett att det finns vantar där man kan hålla varandra i handen inuti vanten, en dubbelvante liksom, men det här är ju att ta idéen ett snäpp längre!! Måste testa när maken kommer hem, bildbevis utlovas!! Hur som helst är jag mycket nöjd med den lila mössan!

Lite skillnad på storlek....

Men den stora mössan är ju jättekul att leka kurragömma i!! Så den är ändå inte helt värdelös!Härligt stretchig med plats för många!Titt ut!!2 kommentarer:

KLOCKARBARN sa...

Är det 100% ren ull i den rosa så kan du ju tova den lite i tvättmaskinen så blir den lite mindre. Börja med 40 graders fintvätt med lite centrifugering. Blir den för liten kan man dra ut den till rätt storlek medan den är blöt.

Bongi sa...

Tyvärr är det nog en mix med en del syntet av något slag, det är ett garn som legat i garnlådan i all evighet. Barnen har i alla fall kul med mössan så den används ju på sätt och vis i alla fall... Fast jag är väldigt sugen på att tova något i tvättmaskinen, har aldrig provat det nån gång. Har spanat på dina fina mössor och de har ju blivit jättefina!!!