torsdag 8 maj 2008

Inte en chans...

...sa Lillasyster bestämt när hon fick syn på brorsans gamla avlagda tischa. Hon har helt enkelt toktröttnat på att kallas för "grabben" och "han" av mindre vetande personer och vill gärna bära kläder med feminin touch. Dessutom la hon till att tjejer visst kan ha kort cool afro haircut utan att för den skull vara det minsta grabb...så det så! Inte illa sagt av en tjej som förövrigt bara säger "Mamma", "Pappa", "storebrorsans namn", och "vav-vav" :)


En dam vill ju såklart se ut som en dam så - ta da! En liten blomma från loppis som syddes fast över det ursprungliga märket gjorde susen.Makens gamla gula brasse t-shirt från H&M syddes om till gula leggings-brallor. Av gult blir man glad! (Och i gult blir man väldigt smutsig om knäna upptäckte vi lite senare på dagen men vad gör det...)


Och så här tjusig blev Lillayster i sina nya kläder. "Tack, kära mor" utbrast hon och tindrade lyckligt med ögonen över det färdiga reultatet!

Tack och lov har kraft och inspiration återvänt !!

8 kommentarer:

kokos flanell sa...

välkommen tillbaka, skönt att krafterna återkommit.

a friend to knit with sa...

so cute. and really made me smile!

Gulligan sa...

Vad fint!!!

Hello sa...

Att så lite kan göra så mycket! Vad fin hon blev! Och vad fint det passade med gula tights till!

jejja_79 sa...

Hittade hit från en rundtur bland massor av bloggare och ville bara lämna ett litet avtryck.....
kommer titta in igen massor av roliga grejor... =)

florin sa...

Det blev ju jätte fint!

minmina sa...

Hej! Kikade in och njöt av dina alster, men den här blomman på t-shirten fick mig att "måsta" kommentera! Glad blev jag av den och lägger din blogg i min reader!

disa sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫