fredag 25 april 2008

Önskar att...


...min lilla blogg svämmade över av roliga nysydda små klänningar, pösiga byxor i härliga färger, virkade påhitt och en färdigstickad tunika, till exempel...

Men efter snart fem år som "klassisk hemmafru" har min man och jag beslutat oss för att dela på jobbkakan och glädjen att få spendera mycket tid med barnen - så jag har dragit igång mitt lilla företag och börjat jobba halvtid. Jobbar halvtid men är helt galet trött heltid. Snark. Inget sy och pysslande alltså! Snart kommer jag nog in i mitt nya liv och får både tid och ork till att sy igen - kanske redan i helgen? Hoppas! Hoppas!!

8 kommentarer:

rino sa...

Hoppas du kommer att trivas med jobbandet. Jobb tar ju tid men ett kul jobb kan ge energi&idéer;-)

Bim H-D sa...

Äh, ta det lugnt! Livet rullar på och det är väl så det ska vara? Vi väntar tålmodigt på att något dyker upp - och blir än gladare när det gör det. Så det så, basta! ;)
Må så grankott...

kokos flanell sa...

detta är ett hypnotiskt meddelande. slut ögonen, tänk på en blommig äng och räkna till trettio. när du öppnar ögonen känner du dig utvilad, extremt utvilad.

Gulligan sa...

Ta det lungt du..vi väntar tålmodigt på dina alster!!!

beas barnslikheter sa...

Livet går i vågor...ibland får man kraft och vågorna spolar en med och man kan ligga på sin flytdyna och dricka drinkar och få hur mycket energi över som helst. Andra gånger så simmar man som för att få simmärket "Kandidaten"...motströms.Det är bara att vänta tills vinden har vänt....eller simma av bara helvete! ;-)

www.syfroken.se sa...

Nu har jag äntligen uppdaterat mina bloggfavoriter och jag har länkat till din sida. Hoppas det är ok.

Mille sa...

Snygg och härlig blogg.
Ser fram emot mycket inspriation, och du trött? Det känner jag igen...zzzzzzzz....
Må gott önskar Mille

BONGI sa...

Gulliga ni!! Känner riktigt hur skaparkraften återvänder av era härliga kommentarer!!
Syfröken: Kul att du vill länka!! Jag länkar mer än gärna tillbaka!