lördag 5 april 2008

Små lätta moln...

...ser jag på min himmel, min himmel som är blå. Tralala!


Har sytt en fodrad klänning i härligt molntyg! Har aldrig sytt en fodrad klänning förut - jag är stolt som en tupp över resultatet. Stort TACK till Hello som lärde mig hur man syr en sån här fodrad klänning (se under inlägget "Har någon tips"). Nu ska jag pröva sy en annan klänning enligt Syfrökens tips under samma inlägg. Tack till er båda två - härligt med kloka bloggvänner!!!

Tyget är ett tyg som legat länge på min tyghylla och väntat, och innan dess legat länge i min mammas tyglåda och väntat och innan dess vet jag inte var det legat och väntat...på att bli något härligt. Nu väntar klänningen bara på sommaren men så länge funkar det ju jättebra med byxor och body under. Älskar detta tyg - och jag har mycket kvar så det kommer definitivt att bli fler kreationer av det. Fodret är ett gammalt, mjukt och härligt lakan.

Är jättenöjd med mönstret som är ur en 70-tals bok som jag inte minns namnet på just nu. Det enda minuset med modellen är att den är lite kort om man inte har byxor till så nästa gång ska jag förlänga mönstret lite. Men jag gillar att den inte är så vid, och det gillade Lillasyster också som inte slet i den och skrek ilsket den här gången som hon gjorde förra gången jag sydde klänning...

En enda liten miss bara. Lyckades låta bli att tänka när jag ritade av mönstret på tyget och ritade med fel penna som syntes igenom tyget på vissa ställen. Det lyste igenom i sprundet i nacken så jag fick ta fel sida överst vilket inte blev lika fint med molnet längst ner. Men jag ska ta på mycket Tabort när jag tvättar den och hoppas på att pennstrecket försvinner. Går det bort sprättar jag upp och byter så att den andra sidan kommer överst..

10 kommentarer:

Gulligan sa...

Underbar! Både tyget och klänningen!

á Yeliqa sa...

Åh åh åh vilken fin klänning. Jag förstår att du ville göra något alldelens speciellt av tyget. Härliga bilder....

www.syfroken.se sa...

Vad kul att se klänningen på! Den är verkligen sommrig.

kokos flanell sa...

mycket fin klänning!

Fia sa...

Vilken bra klänning tycker T. Jag tycker den blev superfin. Härligt tyg!
Kram svägerskan

Anonym sa...

Mumma vad fin!!!
/klockarbarn

Hello sa...

Åh, så fin den blev! Glad att kunna hjälpa till!

a friend to knit with sa...

so so cute!

GoSi sa...

Blev superfint! När man ser dessa sköna bilder så längtar man ju bara efter sommar och sol....

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片