fredag 22 februari 2008

Rapport från en härmapa!

Inspirationen har varit som bortblåst...Tog mig en runda runt på andra härliga bloggar och hittade en kul klänning hos Klockarbarn: en "Pillowcase dress". Plötsligt infann sig inpirationen igen och jag skred till verket. Kul med sommarkläder - längtar efter sol och värme!! Precis som Klockarbarn sa fanns det en hel uppsjö med beskrivningar på hur man gör klänningen på nätet. Den här var jättekul att sy och hade säkert gått ganska snabbt och lätt om det inte vore för att min symaskin ville krångla...Måste absolut sy fler! Tack Klockis för inspirationen!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Härlig! Vad kul att du fann lite inspiration igen. Jag kan se framför mig vad fin din tjej kommer att bli i denna. Hon skulle nog också vara fin i en knallgul eller solgul liknande klänning.
/Klockarbarn

a friend to knit with sa...

ADORABLE!

gosi sa...

Jättesöt somrig klänning! Nu får vi hoppas på en fin sommar med tanke på alla klänningar som tillverkas...blir nästan lite sugen på något liknande till min lilltös:)

mustafa sa...

sommarhärlig klänning och väldans fin galge.

tack för svar om garnet, har inte hunnit ta tag i stickningen ännu men tänkte nog shoppa garn i veckan.

Gulligan sa...

Jättefin klänning!

BONGI sa...

Jaaa, Klockis!! Håller med om att en knallgul vore underbart!! Det betyder att jag faktiskt måste shoppa tyg helt enkelt!! Yes!! Resultat utlovas!!
Tack för alla härligt snälla kommentarer här!!
A friend to knit with: Thank You!!

á Yeliqa sa...

Vilken härlig sommarklänning!!! Den kommer garanterat bli väldigt skön under sommarens varmaste dagar. Hoppas att du hittar ett riktigt fint gult tyg, för jag tor också att det skulle bli helt perfekt :)

Jes sa...

Vilken underbar klänning, så somrig, blir oxå sugen på att sy en.